Fijnproeven

Je hoeft het niet te kopen Okay, dit is een test product. Er wordt dagelijks 5 euro van je rekening afgeschreven. Maar wat kan je er voor krijgen? Een online workshop Een e-book Of een workshop wanneer het weer mag Let op: afschrijven gebeurd dagelijks tot dat je opzegt

Basis Webservices

Alle klanten krijgen een basis abonnement met daarin: Aangepaste back-up Back-up Cloud Storage Gebruikers check 404 Detectie e-book WordPress Veiligheid Wil je meer weten over de Webservices? Lees dan ook de informatie in de tabs ‘back-up services’ , Security Services’ en ‘Premium Services’. Verder delen we kennis over de (on)zekerheden rondom WordPress.  

Nadenkwerk

Kennis, Denkwerk en ervaring Ik onderneem nu al meer dan 11 jaar. Dit geeft je inzicht in klantcontact en communicatie. In deze tijdelijk gratis serie blogs een mening ,opinie maar ook wijsheid. Hoe stel jij je doelen? Wanneer zie je dat je afscheid mag nemen van een klant?

Elektrisch Rijden

Alle informatie over elektrisch rijden Afgelopen 2 jaar heb ik een meer dan 33.000 elektrische kilometers gereden in een eerste generatie Hyundai Ioniq. De ervaringen zijn gebundeld in een een groot aantal blogs. Je kan lezen over laadscnelheid, range anxiety en meer…   let op: De blogs blijven een jaar bereikbaar. Hierna verloopt automatisch het …

Elektrisch Rijden Lees verder »

Papier Formaten

Nu nog meer papier formaten.

Iedereen weet wel dat er A4 in een printer gaat. Als het om posterformaten gaat is het wat moeilijker in te schatten hoe groot je poster uiteindelijk wordt.

Een Veilige WordPress Website

Bijgewerkt: Versie 2.2!

Beveiligen van een website is vandaag de dag echt noodzakelijk. Geregeld worden sites gehackt. Meer en meer mensen maken zich zorgen. Maar er zijn tal van manieren om je website te beveiligen.
In dit e-book praat ik je bij over veiligheid en WordPress. Onderwerpen die de revue passeren zijn:

  • 3 ingrediënten waar je altijd rekening mee dient te houden
  • 3 soorten beveiliging die jouw website nodig heeft
  • 4 praktijkvoorbeelden van veiligheid
  • Nieuw toegevoegd: 7 Mythes over back-ups
  • Meer hulp nodig?


Lees meer over malware in jouw website.

Opschonen website na hack

Werkt jou site niet naar behoren? Of werkt je site in zijn geheel niet? Allicht heb je van jouw hostingprovider te horen gekregen dat je site gehacked is. Staat jouw site op een blacklist? Geen idee waar dit aan ligt? Ik kan dit voor jou oplossen.

Factsheet Drukwerk

Er is een wereld van verschil in afwerking en kwaliteit van hoe een rapport er uit kan zien. Dit heeft te maken met de keuze om te printen, digitaal te drukken of te drukken. Middels deze factsheet wil ik informatie delen over de te maken keuzes.

Services en Zekerheid

Bijgewerkt: Versie 3.0

Doe waar jij goed in bent, laat mij het onderhoud doet waar jij je doorgaans niet mee bezig houdt. Maak je geen zorgen over die updates door het onderhoudsprogramma wat Vanbrent biedt. Niet alleen zal je site up-to-date zijn. De site krijgt de beveiligingsvoordelen van het altijd uitvoeren van de nieuwste, veiligste versie van WordPress.

 

Content is King – Marketing

Een bedrijf had budget om te adverteren en spendeerde dit zonder een aantal zaken van te voren vast te stellen. Het folder materiaal gemaakt, advertenties geplaatst, adwords ingesteld… Het budget verdween zonder gewenst resultaat.

Waar let jij op als je met marketing bezig gaat?

Lego-10251

Stap door de klassieke voordeur en kom de grote hal binnen. Het daglicht valt via grote, koperkleurige dakramen op de kroonluchter aan het plafond. Zet geld op je rekening bij de vriendelijke kassier of leg het in de kluis. Via de trap kom je op de tweede verdieping waar je een praatje kunt maken met de directeur in zijn luxueuze kantoor.