Wie ben ik?

Ja, lekker filosofisch. Het beeld van mezelf is de afgelopen tijd veranderd. Ik ben een vader, een partner, een vriend, een familielid… What defines me? Doorgaans stellen we ons voor met de naam die we gekregen hebben. Vertellen we ons beroep en misschien of je hobby’s en huisdieren hebt. Ik zal niet ingaan op zielenbewustzijn, ego, trilling of energie. Ik conformeer me even aan een gewone ‘about me’ pagina.

Als je niet weet waarheen te gaan, kijk dan om en zie het pad wat je bewandeld hebt. Het zal duidelijk zijn in welke richting je gaat.

Brent Wouda

Een verhaal vertellen is het eerste deel. Het tweede deel is herkenbaar en het sterk neerzetten van je verhaal. Het bestaat uit bouwstenen. Ik help je jouw verhaal in een vorm te gieten die bij je past. Zo kan jij jezelf presenteren via folder, boek, website, sociale platforms, video of stream is.

Scroll naar boven