Wat ik doe

Ik mocht laatst een korte presentatie houden. Of ik wat wilde laten proeven van wat ik doe. Met mijn bedrijf. Een vleugje werkwijze of neem ons mee in je werkwijze. Ik begon als vormgever bij Houben en Westerhof in Rotterdam in 2001 als ik het me goed herinner. Multimedia vormgeven gedaan en bezig met de opleiding Social Work. Later zou ik ook nog op de Kunstacademie een propedeuse halen op het gebied van vormgeven. Het jaar erop startte ik mijn eigen onderneming. Dat begon eigenlijk met fotografie. Terugkijkend is communicatie altijd de rode draad geweest en is dat tot op de dag vandaag. Communicatie; in woord en beeld

Brent; de beeldbouwer

Ik kijk altijd naar de vraag achter de vraag. Wat heb jij de wereld te bieden? Wordt daar heel goed in en laat het zien. Door je beeldtaal vast te leggen ben jij duidelijk herkenbaar. Mijn wens is dat iedereen de mogelijkheid heeft om te zijn wie hij/zij is. In je kracht staan, daar help ik bij. Je niet conformeren, maar gewoon jezelf te zijn. Terwijl jij doet waar je goed in bent, help ik je om dát te laten zien. Ik ben een procesdenker in plaats van een productdenker. Er kan een product uitrollen of het kan een uitgangspunt zijn. Ik zoom altijd in en uit. Ik zet de grote lijnen uit, kijk vooruit en maak bouwstenen voor je identiteit. Het geeft je houvast.

Ik help je jou koers te bepalen

Aan de hand van prikkelende vragen kijken we naar je boodschap, jezelf en je (beeld)taal. Het is een kwestie van reflecteren, observeren, destilleren, schaven, schrijven en schrappen. 

Door je identiteit helder te hebben; je belofte, je visie voor de wereld, kan jij altijd toetsen of je nog op koers ligt. Ik gebruik die analogie wel vaker. Vaar je eigen koers. 

Scroll naar boven