Ik ben Brent

Met een positieve drive maak ik samen met blije mensen prachtige dingen. Alles met een creatieve kwinkslag, een gezonde dosis energie en vrolijkheid die een lach op je gezicht tovert. Een lijn brengen in communicatie is wat ik met volle overtuiging doe.

Ik begon als vormgever bij Houben en Westerhof in Rotterdam in 2001. Multimedia vormgeven gedaan en bezig met de opleiding Social Work. Later heb ik op de Kunstacademie een propedeuse gehaald op het gebied van vormgeven. Het jaar erop startte ik mijn eigen onderneming. Dat begon met fotografie. Terugkijkend is communicatie altijd de rode draad geweest en is dat tot op de dag vandaag. Communicatie; in woord en beeld.

Ik geef je de ruimte

Mijn wens is dat iedereen de mogelijkheid heeft om te zijn wie hij/zij is. In je kracht staan, daar help ik bij. Je niet conformeren, maar gewoon jezelf te zijn. Terwijl jij doet waar je goed in bent, help ik je om dát te laten zien.

Ik ben eigen, eerlijk, kritisch en flexibel. Ik heb een creatieve storm in mij die ik gebruik om mee te denken naar waar jij naar toe wil. Ik help je om professioneel en gedegen jouw bedrijfsidentiteit ‘vast te leggen’. Ik heb jarenlang ervaring in vormgeven van rapportages en heb een blik ontwikkeld waardoor ik eigenlijk naast vormgeving ook redactie doe.

In mijn werk komen mijn sociale grondslag, creativiteit, taalgevoeligheid en hart voor mooie dingen maken met mooie mensen bij elkaar. Dat is waarom ik graag werk met gepassioneerde ondernemers én met zorg en onderwijs.

Ik kijk altijd naar de vraag achter de vraag. Wat heb jij de wereld te bieden? Wordt daar heel goed in en laat het zien. Door je beeldtaal vast te leggen ben jij duidelijk herkenbaar.

Laten we samenwerken

Mooie dingen maken met mooie mensen

Scroll naar boven