Brent Wouda

Creatief ontwerper

Over Brent Wouda

Ik begon mijn eigen onderneming in 2009 als creatief ontwerper. In de jaren die volgden is het altijd mijn doel geweest om fraaie dingen te maken met bijzondere mensen. Rapporten, websites, tijdschriften en logo’s. Alles met een creatieve kwinkslag, een gezonde dosis energie en vrolijkheid die een lach op je gezicht tovert.

Laat de wateren kalmeren, je zult de sterren en de maan, weerspiegeld zien in je Bestaan

Rumi

Wat ik doe?

Haai, Ik ben Brent, ben creatief ontwerper, ondernemer sinds 2009. Ik geef vorm aan andermans communicatie. Zodat jij een goede indruk achterlaat. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

Zo huur ik een boekhouder in…

Dus als jij fysiotherapeut bent, houdt je dan bezig met het menselijk apparaat. Dan zal ik me bezighouden met het computerapparaat. Ik zal je helpen om jouw communicatie boodschap zo te kneden en masseren dat iedereen meteen weet wie je bent en wat ze aan je hebben.

Duidelijke taal, duidelijk beeld. Toegankelijk en bereikbaar. Ik geloof dat jouw website je online visitekaartje is. 24/7. Daar mag best wat aandacht naar uitgaan. In 40 seconden kan ik enkel vertellen dat jij met een gerust hart kan ondernemen terwijl ik voor jouw website zorg.

Is het dan niet handig dat iemand dat voor jou in de gaten houdt terwijl jij je ontwikkeld in waar jij goed in bent?

Daarom biedt ik een service pakket aan waardoor jouw website technisch altijd up-to-date en veilig is. Veiligheidslekken dicht ik, updates verwerk ik. Een site is nooit af. De ontwikkelingen gaan altijd door. Ik wil samen met jouw je communicatie vormgeven. Online en offline.

Geschreven boek recensies:

Gratis geld voor iedereen

Geef Nooit Korting

Auteur: Jos Burgers

Een boek vol makkelijk geschreven stukjes over het fenomeen korting. Waarom zou je korting geven? betalen klanten normaliter te veel voor je werk? Iets extra’s geven is iets anders dan korting geven… Lees het boekje en overtuig jezelf. Wat jij vraagt is het waard!

ISBN: 9789089650719
Top