Gratis geld voor iedereen

Gratis geld voor iedereen

Author: Rutger Bregman

Het probleem is niet dat we het niet goed hebben, het probleem is dat we niet weten hoe het beter kan. In deze tijd, met koopkracht als ideaal, schetst historicus Rutger Bregman nieuwe vergezichten.

Van een basisinkomen voor iedereen tot een werkweek van vijftien uur, van een wereld zonder grenzen tot een wereld zonder armoede – het is tijd voor de terugkeer van de utopie.

Lees de recensie
ISBN: 9789082520347

Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen

Author: Louise L. Hay

Je kunt je leven helen is het levenswerk van Louise L. Hay, waarin al haar wijsheid is vervat, die ze na vele jaren studie en door haar werk als metafysich raadgeefster heeft verkregen. Louise L. Hay geniet internationale bekendheid als autoriteit op het gebied van persoonlijke groei.

Het leven is niet iets wat ons overkomt. Louise legt ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over het leven vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichaamlijke problemen. Ze leert ons dat “van jezelf houden” mag en zelfs heilzaam is. Ze leert ons manieren waarop we onze gedachten kunnen veranderen. Haar liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

ISBN: 90 72455 31 2

Het miljonairsbrein ontrafeld

Het miljonairsbrein ontrafeld

Author: T. Harv Eker

In dit boek, dat je leven kan veranderen, zul je leren hoe jij jouw eigen financiële blauwdruk kunt vaststellen en verbeteren, om je inkomen ingrijpend te verhogen en rijkdom te genereren. Door gebruik te maken van deze bewezen principes, is T. Harv Eker in 2,5 jaar van niets miljonair geworden. Lees het en word rijk (er)!

ISBN: 9789079872206

Na dit Leven; Een neurochirurg over zijn reis naar het hiernamaals

Na dit Leven; Een neurochirurg over zijn reis naar het hiernamaals

Author: Eben Alexander

Eben Alexander gaf al vijftien jaar les in de neurochirurgie toen hij een bijna-doodervaring kreeg na een zeldzame vorm van hersenvliesontsteking. Zeven dagen lang was hij buiten bewustzijn, tot hij onverwacht uit zijn diepe coma ontwaakte. Wat hij zich kan herinneren uit die tijd staat voor altijd in zijn geheugen gegrift: hij is ervan overtuigd geraakt dat er meer is na de dood. In dit fascinerende boek vertelt hij zijn ongelooflijke verhaal.

ISBN: 9789400501904

Geef Nooit Korting

Geef Nooit Korting

Author: Jos Burgers

Een boek vol makkelijk geschreven stukjes over het fenomeen korting. Waarom zou je korting geven? betalen klanten normaliter te veel voor je werk? Iets extra’s geven is iets anders dan korting geven… Lees het boekje en overtuig jezelf. Wat jij vraagt is het waard!

ISBN: 9789089650719

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Author: Stephen Covey

Interessant boek die je in de gelegenheid stelt om echt toe te passen in jouw leven. Met goede voorbeelden wordt gekeken naar je cirkel van invloed. Krijg je lessen mee als: Probeer eerst te luisteren voordat je gehoord wil worden.

De vertaling van de titel is zet je misschien op het verkeerde been. Het geeft handvatten om effectiever te communiceren.

 

ISBN: 9789047054641
Top