Wprosper-what-did-you-read-last-summer

Laten we samen delen

In 2015 ontstond het idee om een platform te maken waar mijn netwerk interessante citaten en boeken zou kunnen delen. Gestaag vorderde het project. Wat oorspronkelijk een Engelstalige site zou zijn om kennis te delen is nu tweetalig gemaakt. Naast boeken die ik interessant vind wil ik jullie ook de gelegenheid geven om jullie aanraders hier te delen. Vanaf nu kan je boeken toevoegen aan de bibliotheek van Wprosper.

Welke boeken raad jij aan om te lezen? Een biografie, of een boek die misschien je levenstijl heeft veranderd?

Lees mooie, inspirerende citaten en voeg een boek toe aan je leeslijst. Natuurlijk is het ook mogelijk om het engelse gedeelte te bekijken.

Wil jij een citaat of boek toevoegen mail me dan even.

Citaten

Er bestaat geen enkele reden om niet gelukkig te zijn, maar we bedenken wel duizenden excuses.

Alberto del Niente al Nada

Ik verander de buitenwereld door te leven vanuit mijn binnenwereld

Margot Peters

Laat de wateren kalmeren, je zult de sterren en de maan, weerspiegeld zien in je Bestaan

Rumi

Begin de dag met dankbaarheid, en bid om Kracht, Liefde, Geduld, Wijsheid, Geloof, Hoop, Vrede, Vreugde, Trouw en Vertrouwen.

Anselm Grün

Het uiteindelijke doel van leven is niet kennis maar actie

Thomas Henry Huxley

De mens is in staat van iets overtuigd te zijn wat niet waar is, lang nadat al het verzamelde bewijs ieder redelijk denkend persoon ervan overtuigd zou hebben dat het niet klopt

George Orwell

Vergeving is een cadeau dat je aan jezelf geeft

Hank Heijn

Flikker op met je mening, kom op met dat voorstel!

Daan Roosegaarde

Life is a Game, So Play!

Kai Wouda

Zo veel situaties in de wereld hebben vrede nodig. Maar deze vrede moet komen in ons hart. Vrede betekent niet dat we altijd een gemakkelijk leven zullen hebben, maar het betekent wel dat we geloven dat vrede mogelijk is.

Broeder Alois, prior van Taizé

Ik heb geen tijd om me te haasten

Igor Stravinski

Uitdagingen vormen de drijfveer van elk menselijk handelen. Als er een oceaan is, dan steken we die over. Als er een ziekte is, genezen we die. Als er onrecht is, dan herstellen we dat.

James Ullman

Boeken

Gratis-geld-voor-iedereen-en-nog-5-grote-ideeen-die-de-wereld-kunnen-veranderen-wprosper

Gratis geld voor iedereen

Rutger Bregman

Het probleem is niet dat we het niet goed hebben, het probleem is dat we niet weten hoe het beter kan. In deze tijd, met koopkracht als ideaal, schetst historicus Rutger Bregman nieuwe vergezichten.

\Van een basisinkomen voor iedereen tot een werkweek van vijftien uur, van een wereld zonder grenzen tot een wereld zonder armoede – het is tijd voor de terugkeer van de utopie.

ISBN | EAN: 90 72455 31 2
wprosper-je-kunt-je-leven-helen

Je kunt je leven helen

Louise Hay

Je kunt je leven helen is het levenswerk van Louise L. Hay, waarin al haar wijsheid is vervat, die ze na vele jaren studie en door haar werk als metafysich raadgeefster heeft verkregen. Louise L. Hay geniet internationale bekendheid als autoriteit op het gebied van persoonlijke groei.

Het leven is niet iets wat ons overkomt. Louise legt ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over het leven vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichaamlijke problemen. Ze leert ons dat “van jezelf houden” mag en zelfs heilzaam is. Ze leert ons manieren waarop we onze gedachten kunnen veranderen. Haar liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

ISBN: 90 72455 31 2
Harv-Eker

Het miljonairsbrein ontrafeld

T. HARV EKER

In dit boek, dat je leven kan veranderen, zul je leren hoe jij jouw eigen financiële blauwdruk kunt vaststellen en verbeteren, om je inkomen ingrijpend te verhogen en rijkdom te genereren. Door gebruik te maken van deze bewezen principes, is T. Harv Eker in 2,5 jaar van niets miljonair geworden. Lees het en word rijk (er)!

ISBN: 9789079872206
wprosper-na-dit-leven

Na dit Leven; Een neurochirurg over zijn reis naar het hiernamaals

Eben Alexander

Eben Alexander gaf al vijftien jaar les in de neurochirurgie toen hij een bijna-doodervaring kreeg na een zeldzame vorm van hersenvliesontsteking. Zeven dagen lang was hij buiten bewustzijn, tot hij onverwacht uit zijn diepe coma ontwaakte. Wat hij zich kan herinneren uit die tijd staat voor altijd in zijn geheugen gegrift: hij is ervan overtuigd geraakt dat er meer is na de dood. In dit fascinerende boek vertelt hij zijn ongelooflijke verhaal.

ISBN: 9789400501904
Wprosper-Geef-Nooit-Korting-1

Geef Nooit Korting

Jos Burgers

Een boek vol makkelijk geschreven stukjes over het fenomeen korting. Waarom zou je korting geven? betalen klanten normaliter te veel voor je werk? Iets extra’s geven is iets anders dan korting geven… Lees het boekje en overtuig jezelf. Wat jij vraagt is het waard!

ISBN: 9789089650719
Wprosper-7-eigenschappen-Covey-1

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Stephen R. Covevy

Interessant boek die je in de gelegenheid stelt om echt toe te passen in jouw leven. Met goede voorbeelden wordt gekeken naar je cirkel van invloed. Krijg je lessen mee als: Probeer eerst te luisteren voordat je gehoord wil worden.

De vertaling van de titel is zet je misschien op het verkeerde been. Het geeft handvatten om effectiever te communiceren.

ISBN: 9789047054641