Mulder Deuren en Sloten

Mulder Deuren en Sloten

Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, montage of reparaties, Bij Mulder deuren en sloten ben jij aan het juiste adres. Op het gebied van hang en sluitwerk regelt Mulder deuren en sloten alles. Zij leveren en monteren hang en sluitwerk voor uw binnen/buiten (garage-) deuren en ramen.

Online

24 februari 2017

YWCA

YWCA

De YWCA Nederland maakt deel uit van de World YWCA, een internationale vrijwilligersvereniging die zich wereldwijd inzet voor een rechtvaardigere wereld. Bijvoorbeeld door de ontwikkeling van leiderschap van vrouwen en jonge meiden. In meer dan 120 landen zijn ruim 25 miljoen vrouwen betrokken bij de YWCA. De Nederlandse YWCA gelooft in de kracht van vrouwen en versterkt hun positie en rol door het reduceren van huiselijk geweld, gedwongen huwelijken, gewapende conflicten, etc. Wat kunnen vrouwen voor andere vrouwen betekenen (zowel nationaal als internationaal)? Hoe versterken vrouwen andere vrouwen? Waar kunnen vrouwen gouden kansen grijpen?

Online

8 november 2016

Incitamentum

Incitamentum

Incitamentum herbergt een rijke diversiteit aan zienswijzen, gehanteerde methodes en culturele achtergronden. De onderlinge uitdaging is een belangrijke motivatie. Het verschillend naar dingen kijken houdt de discussie scherp; meerdere invalshoeken vullen elkaar aan en maken de analyse compleet. En er wordt gelachen! Incitamentum is voortdurend op zoek naar de energie die vrijkomt als je de drijfveer van mensen écht weet te raken.

Online

7 juni 2016

De Poolleeuw

De Poolleeuw

De Poolleeuw, administratiekantoor in Delft, wordt gevormd door Theo Pool en Remco de Leeuw. Wij zijn sinds enkele jaren volop bezig als financiële dienstverlener. Met een persoonlijke aanpak en het geven van gericht advies helpen wij de ondernemer met het krijgen en behouden van inzicht in de bedrijfsvoering. En wij nemen u graag alle administratieve lasten uit handen, zodat u, als ondernemer, zich kunt bezighouden met het ondernemen.

Online

12 augustus 2015

Tough Logistics

Tough Logistics

Tough Logistics. Is een Engelstalige website gericht op logistieke operaties in moeilijk bereikbare gebieden ten behoeven olie en gas industrie. Het gaat om het oplossen van problemen m.b.t. materialen, vergunningen, afvalverwerking etc.

Online

14 januari 2015

FysioVeghel

FysioVeghel

Bij Fysio Veghel zijn ze van mening dat het van groot belang is dat mensen met klachten goed geïnformeerd zijn. U kunt daarom op die website veel informatie vinden om uw kennis over uw klacht te vergroten. Op hun website staan artikelen, links naar wetenschappelijke studies, boeken, websites, en informatief filmmateriaal. Alle informatie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Online

20 oktober 2014

EEE Leonardo

EEE Leonardo

Engelstalige website ten behoeve van Europees aanbesteed project op het gebied van onderwijs voor Elektrische mobiliteit.

Er is een trainingspakket bestaande uit:

  • Vier modules
  • Werkboek voor studenten
  • Docentenhandleiding
  • Opdrachten
  • Theoretische toets
  • Praktische toets

Aan dit project deden meer dan 100 studenten mee uit Duitsland, Engeland, Portugal, Oostenrijk en Nederland.

UPDATE: De website is in het na jaar van 2016 offline gehaald nadat het project was afgerond.

Offline

10 oktober 2014

De WingerdZML

De WingerdZML

De Wingerd is een christelijke school voor leerlingen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Vanuit onze christelijke identiteit willen we een omgeving bewerkstelligen die empathisch en respectvol is. De school biedt de leerlingen onderwijs in een veilige en gestructureerde omgeving met voldoende zorg en uitdaging. Voor de leerlingen van 4 – 20 jaar hebben we een concreet omschreven toekomstperspectief dat bij elke individuele leerling past. In dit toekomstperspectief werken we toe naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid richting wonen, werken en vrije tijd.

Online

14 februari 2013

De BetekenisFabriek

De BetekenisFabriek

Bij de betekenisfabriek willen ze met elke organisatie die daarvoor open staat optrekken om haar identiteit tot iets blijvends te maken. Tot een identiteit die in de haarvaten van de organisatie zit: in de mensen, in de processen, in de producten en diensten, in de communicatie, in alles. Het beeld dat ze daarbij hebben: in de dagelijkste praktijk, schouder aan schouder, stap voor stap, totdat we ons doel bereikt hebben.

Online

6 juni 2012

Woudagames & Education

Woudagames & Education

Je wilt online een bordspel kopen of een spelclinic boeken? Wouda Games is dé specialist van Noord Nederland op het gebied van het organiseren van spelclinics. Tevens kunt u online bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en buitenspellen kopen. Het spelaanbod bevat alleen educatieve spellen.

Online

30 november 2009
Top