Mulder Deuren en Sloten

Mulder Deuren en Sloten

Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, montage of reparaties, Bij Mulder deuren en sloten ben jij aan het juiste adres. Op het gebied van hang en sluitwerk regelt Mulder deuren en sloten alles. Zij leveren en monteren hang en sluitwerk voor uw binnen/buiten (garage-) deuren en ramen.

Online

24 februari 2017

YWCA

YWCA

De YWCA Nederland maakt deel uit van de World YWCA, een internationale vrijwilligersvereniging die zich wereldwijd inzet voor een rechtvaardigere wereld. Bijvoorbeeld door de ontwikkeling van leiderschap van vrouwen en jonge meiden. In meer dan 120 landen zijn ruim 25 miljoen vrouwen betrokken bij de YWCA. De Nederlandse YWCA gelooft in de kracht van vrouwen en versterkt hun positie en rol door het reduceren van huiselijk geweld, gedwongen huwelijken, gewapende conflicten, etc. Wat kunnen vrouwen voor andere vrouwen betekenen (zowel nationaal als internationaal)? Hoe versterken vrouwen andere vrouwen? Waar kunnen vrouwen gouden kansen grijpen?

Online

8 november 2016

Incitamentum

Incitamentum

Incitamentum herbergt een rijke diversiteit aan zienswijzen, gehanteerde methodes en culturele achtergronden. De onderlinge uitdaging is een belangrijke motivatie. Het verschillend naar dingen kijken houdt de discussie scherp; meerdere invalshoeken vullen elkaar aan en maken de analyse compleet. En er wordt gelachen! Incitamentum is voortdurend op zoek naar de energie die vrijkomt als je de drijfveer van mensen écht weet te raken.

Online

7 juni 2016

Light STAX

Light STAX

Light STAX is ontwikkeld in opdracht van Bricks2play. Een bijzonder blokje dat compatible is met LEGO. Er zijn twee formaten en het gamma wordt uitgebreid met blokjes met geluid, recorder en andere sensoren.
Deze websites bevat een Woo Commerce winkel.

Online

6 juni 2016

SpielExperte

SpielExperte

Deze Magento-website is ontwikkeld in samenwerking met CeeZoo in opdracht van Bricks2play. Voor de winkel in Duitsland is ook een online winkel gemaakt. De vormgeving en logo zijn door mij verzorgd.

Online

6 oktober 2015

De Poolleeuw

De Poolleeuw

De Poolleeuw, administratiekantoor in Delft, wordt gevormd door Theo Pool en Remco de Leeuw. Wij zijn sinds enkele jaren volop bezig als financiële dienstverlener. Met een persoonlijke aanpak en het geven van gericht advies helpen wij de ondernemer met het krijgen en behouden van inzicht in de bedrijfsvoering. En wij nemen u graag alle administratieve lasten uit handen, zodat u, als ondernemer, zich kunt bezighouden met het ondernemen.
UPDATE: Nadat de site in eigen beheer is voortgezet is de site door een andere partij opnieuw vormgegeven.

Offline

12 augustus 2015

Tough Logistics

Tough Logistics

Tough Logistics. Is een Engelstalige website gericht op logistieke operaties in moeilijk bereikbare gebieden ten behoeven olie en gas industrie. Het gaat om het oplossen van problemen m.b.t. materialen, vergunningen, afvalverwerking etc.

Online

14 januari 2015

FysioVeghel

FysioVeghel

Bij Fysio Veghel zijn ze van mening dat het van groot belang is dat mensen met klachten goed geïnformeerd zijn. U kunt daarom op die website veel informatie vinden om uw kennis over uw klacht te vergroten. Op hun website staan artikelen, links naar wetenschappelijke studies, boeken, websites, en informatief filmmateriaal. Alle informatie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Online

20 oktober 2014

EEE Leonardo

EEE Leonardo

Engelstalige website ten behoeve van Europees aanbesteed project op het gebied van onderwijs voor Elektrische mobiliteit.

Er is een trainingspakket bestaande uit:

  • Vier modules
  • Werkboek voor studenten
  • Docentenhandleiding
  • Opdrachten
  • Theoretische toets
  • Praktische toets

Aan dit project deden meer dan 100 studenten mee uit Duitsland, Engeland, Portugal, Oostenrijk en Nederland.

UPDATE: De website is in het na jaar van 2016 offline gehaald nadat het project was afgerond.

Offline

10 oktober 2014

Brandtraders

Brandtraders

In opdracht van Bricks2play is deze website ontiwkkeld. Een meertalige website die voor het Business to Business kanaal gebruikt wordt om de diverse merken die gevoerd worden te tonen.

Update: Eind 2017 wordt de online winkel van Brandtraders geopend.

Online

22 april 2014
Top