Back-up + Updates + Veiligheid

Webservices vanaf € 45,- per maand

VanBrent-Webservices

Premium Webservices

Jouw hart is gerust, je site veilig èn snel. Jij hoeft je niet bezig te houden met technische zaken; ik regel het voor jou. Het basis pakket bevat de updates, backups en gratis premium plugin licenties. Het premium pakket bevat de firewall. Ooh ja, mocht je toch slachtoffer worden van malware op je website dan repareren we dit gratis voor jou.

Een firewall staat als het ware tussen de domeinnaam en de server waar de website op staat in. Jouw bezoekers worden geverifieerd een doorgestuurd naar jou website. De gevolgen van malware of een hack zijn slecht voor je reputatie. Een firewall voorkomt dat. Door aanvallen voor te zijn voorkom je dat google of andere zoekmachines je op de zwarte lijst zet.

De firewall houdt het volgende tegen:

  • Hackers
  • Ddos aanvallen
  • Spam
  • SQL Injecties
  • Brute Force Aanvallen
  • Bad Bots
Back-up

Aangepast back-up

Bepaal zelf wat er wel en niet in de back-up zit. Allicht dat je bepaalde bestanden niet wil opnemen in de back-up. Zijn ze te groot of niet belangrijk?

Je kan er voor kiezen om grote afbeeldingen of films niet in je reguliere back-up mee te nemen.

Back-up

Bad Commands

Mocht je zelf aan de site sleutelen kan het voorkomen dat de site door de nieuwe codering niet naar behoren werkt. Wederom een goede reden om een back-up te hebben.

Wij kunnen namelijk een werkende versie terugzetten.

Back-up

Complete puzzel

De meeste providers maken enkel een back-up van de database. Wij maken een volledige back-up. Hierin zit de database, de website, al je afbeeldingen en bijlagen die op de server staan.

De complete puzzel dus.

Back-up

Foutje, bedankt

Mocht je per ongeluk ‘iets’gedaan hebben waardoor de site niet meer werkt, geen nood! We kunnen een oude database terugzetten en zo het bericht, pagina of reactie terugplaatsen wanneer deze per ongeluk is verwijderd.

Back-up

Vaker en nieuwer

Wij maken vaker een back-up dan je denkt. En bewaren ze ook langer. Zo kunnen we altijd oudere versies terug halen. Wel zo gemakkelijk wanneer je er achter komt dat de site niet naar behoren werkt.

Back-up

Back-up, altijd handig

Crashes kunnen voorkomen. Wij of onze klanten verwijderen het verkeerde bestandje of maken een verandering waardoor de site niet meer werkt.

Met een goede back-up is de website zo weer online.

Back-up

E-mail notificatie

Back-up probleem? Wanneer er iets met jouw website aan de hand is krijgen wij een e-mail.

Zo kunnen we snel zie of we een nieuwe back-up gaan maken of juist iets gaan herstellen.

Back-up

Geregeld een back-up

Geen tijd om een back-up van je website te maken? Dan regelen wij dat. Wij zorgen er geregeld van jouw website een back-up wordt gemaakt.

Back-up

Volledige back-up

Wat zit er in de volledige back-up? Pagina’s, Thema’s , Gebruikers, berichten, speciale content types (bijvoorbeeld team, geschiedenis, agenda), Instellingen, WordPress database, Media bibliotheek, Widgets, Reacties, Plugins, WordPress Core.

Gewoon alle bestanden en mappen.

Back-up

Individueel bestandherstel

De meeste hosting partijen plaatsen gewoon een back-up terug van een bepaalde tijd. Al je uploads en updates van na dat moment zijn dan verloren. Wij kunnen wij veel specifieker bestanden terug plaatsen.

Back-up

Malware? Oude back-up

Er zijn hosting partijen die geen back-up. Als ze wel een back-up maken enkel van de database of enkel van de dag ervoor. Wat als de server malware bevat? Is het dan niet fijn dat je een van een andere locatie een schone (oudere) versie van je website kan plaatsen? We bewaren oudere back-ups

Security

Blokkeer slechte gebruikers

Houdt slechte gebruikers weg van jouw site. Wanneer ze te vaak foutief inloggen worden ze voor bepaalde tijd op een zwarte lijst geplaatst.

Indien nodig kunnen wij ze weer van die lijst halen

Security

Gebruikers check

Door de tijd heen kunnen er gebruikers zijn die al tijden niet meer actief zijn op de website. Een voormalig redacteur of medewerker bijvoorbeeld. We geven aan welke gebruiker er al ‘tijden’ meer is ingelogd op de website

Security

Sterk wachtwoord

Wij willen dat iedere gebruiker een sterk wachtwoord gebruikt. Niet je naam en geboortedatum of een ander voor de handliggende keuze. Een wachtwoord met veel tekens niet zo logschisch; @dKqQ$%en_3n*.

Dit is de beste mogelijkheid om jouw website te beveiligen. Gebruik desnoods lastpass om hem te onthouden.

Security

404 Detectie

Wanneer een robot jouw website doorzoekt naar zwakheden dan komen er veel 404 fouten. Hij zoekt naar vaak voorkomende pagina titels als shop / site etc. Als jij die pagina niet hebt krijgt de bot een 404 melding. We kunnen snel herkennen dat het niet om een echte bezoeker gaat maar om een bot die zit te vissen.

Security

Blokkeer slechte gebruikers

We geven Brute Force Protectie. We beperken het aantal van foutieve inlogmogelijkheden. Als iemand probeert je wachtwoord te raden, dan wordt hen de toegang tot de site onthouden. Je kan jouw ip-adres doorgeven zodat we jou op de “whitelist” kunnen plaatsen. Hierdoor kan jij vaker een foutief wachtwoord intoetsen.

Premium

Aangepaste Bestandsdetectie

We zijn op de hoogte van aangepaste bestanden. Als iemand het voor elkaar krijgt toegang te krijgen op jouw website dan proberen ze waarschijnlijk om bestanden aan te passen, te verwijderen of toe te voegen. We krijgen wanneer dit gebeurd een e-mail met de wijzigingen en zo kunnen we beoordelen of jouw website is gehacked of niet.

Premium

Cron kick service

Een back-up draait niet vanzelf. Een bezoeker triggered doorgaans de back-up. Als de site niet bezocht wordt er geen back-up gemaakt worden.

We zorgen ervoor dat back-up altijd draait.

Premium

Google authenticatie

Met Google authenticatie kan enkel jij inloggen op jouw account van de website. Jij weet je wachtwoord en inlognaam en op je mobiel verschijnt een verificatie. 

Alleen jij mét je telefoon kunnen inloggen.

Premium

Offsite back-up

Een premium back-up biedt meer. Jou back-up wordt altijd elders opgeslagen. Een veilige plek voor off-site opslag.

Zo zorgen we voor een back-up op twee locaties elders dan jouw webserver.

Premium

Vernieuw je wachtwoord

Het is verstandig om geregeld je wachtwoord aan te passen, maar wanneer doe je dat? We sturen een mailtje wanneer het tijd is je wachtwoord te verniewen. Door je wachtwoord geregeld te vernieuwen wordt het moeilijker om deze te raden. 

We zorgen ervoor dat jij geregeld je wachtwoord aanpast. Zo wordt je site nog veiliger.

Premium

Migreer je website

Wij kunnen makkelijk je bestaande website naar een andere server verplaatsen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld je site lokaal ontwikkelen en pas later verplaatsen naar jouw eigen server.

Premium

Andere domeinnaam?

Stel je veranderd je bedrijfsnaam en je neemt daarbij ook een nieuwe domeinnaam. We verplaatsen je WordPress website naar de nieuwe domeinnaam.

Premium

Ben er even niet

Wijzig jij jouw website 24/7?

Vast niet. Wij zorgen er voor dat we in overleg jouw inloggedeelte niet toegankelijk is buiten bepaalde uren.

Zo kan er ook niet iemand stiekem naar binnen.

Premium

Data verbruik

We kunnen je visueel aangeven wat de meeste ruimte inneemt in je site en op je server.

Als jij meer ruimte wil op de server, laten wij zien waar de grootste bestanden staan.

Premium

Firewall

We plaatsen jouw website achter een firewall. Door de domeinnaam via een andere server te laten gaan zorgen we ervoor daad kwaadwillende afgevangen worden. De regulier bezoeker beland gewoon op jouw website

Premium

Live back-up

Live en direct een back-up in de cloud. Alle aanpassingen worden meteen op een andere locatie opgeslagen. Iedere wijziging wordt 24/7 elders ook opgeslagen.

Zie het als een incremental backup oplossing voor jouw website.

Premium

Live back-up

We scannen je site op malware. Zo ben je er zeker van dat jouw site en online reputatie in orde zijn.

Dit doen we onder andere door een blacklist check.

Services en Zekerheid

1.10

Bijgewerkt: Versie 3.0

Doe waar jij goed in bent, laat mij het onderhoud doet waar jij je doorgaans niet mee bezig houdt. Maak je geen zorgen over die updates door het onderhoudsprogramma wat Vanbrent biedt. Niet alleen zal je site up-to-date zijn. De site krijgt de beveiligingsvoordelen van het altijd uitvoeren van de nieuwste, veiligste versie van WordPress.

 

Category: E-book

De beveiliging van de website uitgelegd

In da club

Je kan een firewall als de uitsmijter van jou club. Jouw feestje wordt niet verstoord als er iemand voor jou het verkeerde volk buiten de deur houdt. De firewall bekijkt als het ware naar de intenties van de bezoeker.

Restricted Area

Een bezoeker op jouw feestje kan misschien neuzen in laadjes en kastjes die je liever verborgen houdt. En als iemand zoekt naar wat er zeker niet te vinden is of afgeschermd is dan verwijderd de uitsmijter die persoon. Wel zo handig.

Gatekeeper

Met een website gaat het soms iets geniepiger. Op afstand proberen hackers deurtjes te openen. Deurtjes die misschien wel open staan maar omdat de firewall deze deurtjes ook kent houdt hij ze voor iedereen gesloten.

Bezoek reguleren

Als iedereen begint de duwen tegen een hek valt deze om. Maar wat als je ziet dat er veel bezoekers dezelfde intentie hebben? Ofwel met zijn alleen proberen in te loggen, of code uit proberen te voeren(SQL injecties) ? Alarmbelletjes gaan rinkelen en de firewall houdt het tegen.

Zonder er veel verstand van te hebben van een Distributed Denial of Service (DDoS) of Brute force attack kan je deze wel afvangen en voorkomen.

VIP

Alsof het een gastenlijst betreft komt het juiste publiek op jou feestje. Jij kan bepalen welke ip-adressen (van jouw personeel) toegang hebben tot het wp-admin gedeelte van je wordpress-website.

Besmetting voorkomen

Ransomware en virussen worden soms verspreid via een website. Wat als de firewall nou deze kent en dat voorkmomt? Een firewall kan, door gebruik te maken van zero-day-patches, nog voordat ere en globale oplossing is al een veiligheidslek dichten.

Een bijkomend voordeel van de firewall is dat jouw website wordt gecached. Hierdoor laadt deze sneller.

Veiligheid op jouw eigen pc

Ik raad aan om MalwayreBytes te installeren op al je apparaten. Vier lagen technologie die malware tegen gaan. Voor slimmere detectie. Gespecialiseerde ransomwarebescherming. Eindelijk de beveiliging die jij nodig hebt. Er is een gratis versie waar je handmatig scan mee kan doen maar voor een klein bedrag per jaar is jouw computer zorgeloos en automatisch beschermd.

SEO is echt geen Rocket Science

397.00

Het gaat om aandacht. Heb aandacht voor jouw doelgroep, aandacht voor de structuur van je content en wordt een autoriteit op jouw domein.

Category: Workshop