Premium Webservices

Jouw hart is gerust, je site veilig èn snel. Jij hoeft je niet bezig te houden met technische zaken; ik regel het voor jou. Het basis pakket bevat de updates, backups en gratis premium plugin licenties. Het premium pakket bevat de firewall. Ooh ja, mocht je toch slachtoffer worden van malware op je website dan repareren we dit gratis voor jou.

  • Data verbruik

    We maken inzichtelijk waar op de server de grootste bestanden staan.

  • Premium back-up

    Jou back-up wordt altijd elders opgeslagen. Een veilige plek voor off-site opslag.

  • Firewall

    We plaatsen jouw website achter een firewall.

Wat doet een firewall?

Een firewall staat als het ware tussen de domeinnaam en de server waar de website op staat in. Jouw bezoekers worden geverifieerd een doorgestuurd naar jou website. De gevolgen van malware of een hack zijn slecht voor je reputatie. Een firewall voorkomt dat. Door aanvallen voor te zijn voorkom je dat google of andere zoekmachines je op de zwarte lijst zet.

De firewall houdt het volgende tegen:

  • Hackers
  • Ddos aanvallen
  • Spam
  • SQL Injecties
  • Brute Force Aanvallen
  • Bad Bots

De beveiliging van de website uitgelegd

In da club

Je kan een firewall als de uitsmijter van jou club. Jouw feestje wordt niet verstoord als er iemand voor jou het verkeerde volk buiten de deur houdt. De firewall bekijkt als het ware naar de intenties van de bezoeker.

Restricted Area

Een bezoeker op jouw feestje kan misschien neuzen in laadjes en kastjes die je liever verborgen houdt. En als iemand zoekt naar wat er zeker niet te vinden is of afgeschermd is dan verwijderd de uitsmijter die persoon. Wel zo handig.

Gatekeeper

Met een website gaat het soms iets geniepiger. Op afstand proberen hackers deurtjes te openen. Deurtjes die misschien wel open staan maar omdat de firewall deze deurtjes ook kent houdt hij ze voor iedereen gesloten.

Bezoek reguleren

Als iedereen begint de duwen tegen een hek valt deze om. Maar wat als je ziet dat er veel bezoekers dezelfde intentie hebben? Ofwel met zijn alleen proberen in te loggen, of code uit proberen te voeren(SQL injecties) ? Alarmbelletjes gaan rinkelen en de firewall houdt het tegen.

Zonder er veel verstand van te hebben van een Distributed Denial of Service (DDoS) of Brute force attack kan je deze wel afvangen en voorkomen.

VIP

Alsof het een gastenlijst betreft komt het juiste publiek op jou feestje. Jij kan bepalen welke ip-adressen (van jouw personeel) toegang hebben tot het wp-admin gedeelte van je wordpress-website.

Besmetting voorkomen

Ransomware en virussen worden soms verspreid via een website. Wat als de firewall nou deze kent en dat voorkmomt? Een firewall kan, door gebruik te maken van zero-day-patches, nog voordat ere en globale oplossing is al een veiligheidslek dichten.

Een bijkomend voordeel van de firewall is dat jouw website wordt gecached. Hierdoor laadt deze sneller.

Veiligheid op jouw eigen pc

Ik raad aan om MalwayreBytes te installeren op al je apparaten. Vier lagen technologie die malware tegen gaan. Voor slimmere detectie. Gespecialiseerde ransomwarebescherming. Eindelijk de beveiliging die jij nodig hebt. Er is een gratis versie waar je handmatig scan mee kan doen maar voor een klein bedrag per jaar is jouw computer zorgeloos en automatisch beschermd.

Ga naar MalwareBytes

Top