Webservices

Maatwerk en onderhoud

Website op maat

Een website die je past kan je niet vinden, die moet je maken. En dat doe ik. Ik zorg ervoor dat jouw website bij je past en niet dat jij jouw onderneming aan moet passen aan je website. Verder dan een gewone WordPress website, dat is mijn motto. Niet de standaard, maar een op maat gemaakte website in de stijl die bij je past.

Smaken verschillen

Hieronder vindt je drie smaken, maar het kan natuurlijk dat je alles anders wil. Maatwerk. Werk voor de Barista, de kenner die in elke smaak iets kan maken.

Waar te beginnen?

Heb jij geen idee wat je met je website wil? Kom dan gaan we brainstormen. 

hosting-vanbrent-ristretto-startpagina-website

Ristretto

Een sterk begin, een landingspagina

hosting-vanbrent-espresso-standaard-website

Espresso

Heerlijk, een website waar je een goede indruk mee achterlaat.

hosting-vanbrent-lungo-responsive-bijzondere-website

Lungo

Een Responsive website met veel mogelijkheden.

Back-up + Updates + Veiligheid

Webservices vanaf € 55,- per maand

VanBrent-Webservices

Jouw site up-to-date

Wil jij een website waar je geen omkijken naar hebt? VanBrent werkt je website bij en maakt dagelijks een backup. Service zodat jij je ding kan doen.

In het servicepakket zorg ik voor je website:

 • Jouw website is technisch up-to-date.
 • Dagelijks een back-up van jouw website.

 

Als service zorg ik ervoor dat je website altijd de laatste versie van WordPress heeft. Zo is de website een stuk veiliger. Daarnaast werk ik ook je plugins voor jouw website bij. Wanneer je tijd besteedt aan je website begrijp je wel hoe vervelend het is als deze geen goede backup heeft. We draaien dagelijks een backup van jouw gehele server. Een veilig gevoel.

Services en Zekerheid

1.10

Bijgewerkt: Versie 3.0

Doe waar jij goed in bent, laat mij het onderhoud doet waar jij je doorgaans niet mee bezig houdt. Maak je geen zorgen over die updates door het onderhoudsprogramma wat Vanbrent biedt. Niet alleen zal je site up-to-date zijn. De site krijgt de beveiligingsvoordelen van het altijd uitvoeren van de nieuwste, veiligste versie van WordPress.

 

Category: E-book

Is een WordPress website onveilig?

In dit weblog leg ik uit hoe en waarom WordPress websites worden aangevallen. Ik geef antwoord op de vraag of WordPress veilig is of niet.
Lees meer over (on)veilige WordPress sites

Small

€ 55,- per maand
€ 660,- per jaar
 • WordPress Core Updates
 • Plugins Updates
 • Theme Updates
 • Offsite Dropbox Back-ups

Medium

€ 75,- per maand
€ 900,- per jaar
 • WordPress Core Updates
 • Plugin Updates
 • Theme Updates
 • Offsite Dropbox Back-ups
 • Restore Points
 • Premium Plugins
 • Afbeelding Optimalisatie
 • Maandrapportage

Large

v.a. € 87,- per maand
€ 990,- per jaar
 • Staging WordPress Core Updates
 • Staging Plugin Updates
 • Staging Theme Updates
 • Offsite Dropbox Back-up
 • Offsite Amazone S3 Back-up
 • Restore Points
 • Premium Plugins
 • Afbeelding Optimalisatie
 • Maandrapportage
 • SEO Ondersteuning

Premium Webservices

Jouw hart is gerust, je site veilig èn snel. Jij hoeft je niet bezig te houden met technische zaken; ik regel het voor jou. Het basis pakket bevat de updates, backups en gratis premium plugin licenties. Het premium pakket bevat de firewall. Ooh ja, mocht je toch slachtoffer worden van malware op je website dan repareren we dit gratis voor jou.

Een firewall staat als het ware tussen de domeinnaam en de server waar de website op staat in. Jouw bezoekers worden geverifieerd een doorgestuurd naar jou website. De gevolgen van malware of een hack zijn slecht voor je reputatie. Een firewall voorkomt dat. Door aanvallen voor te zijn voorkom je dat google of andere zoekmachines je op de zwarte lijst zet.

De firewall houdt het volgende tegen:

 • Hackers
 • Ddos aanvallen
 • Spam
 • SQL Injecties
 • Brute Force Aanvallen
 • Bad Bots
Back-up

Aangepast back-up

Bepaal zelf wat er wel en niet in de back-up zit. Allicht dat je bepaalde bestanden niet wil opnemen in de back-up. Zijn ze te groot of niet belangrijk?

Je kan er voor kiezen om grote afbeeldingen of films niet in je reguliere back-up mee te nemen.

Back-up

Bad Commands

Mocht je zelf aan de site sleutelen kan het voorkomen dat de site door de nieuwe codering niet naar behoren werkt. Wederom een goede reden om een back-up te hebben.

Wij kunnen namelijk een werkende versie terugzetten.

Back-up

Complete puzzel

De meeste providers maken enkel een back-up van de database. Wij maken een volledige back-up. Hierin zit de database, de website, al je afbeeldingen en bijlagen die op de server staan.

De complete puzzel dus.

Back-up

Foutje, bedankt

Mocht je per ongeluk ‘iets’gedaan hebben waardoor de site niet meer werkt, geen nood! We kunnen een oude database terugzetten en zo het bericht, pagina of reactie terugplaatsen wanneer deze per ongeluk is verwijderd.

Back-up

Vaker en nieuwer

Wij maken vaker een back-up dan je denkt. En bewaren ze ook langer. Zo kunnen we altijd oudere versies terug halen. Wel zo gemakkelijk wanneer je er achter komt dat de site niet naar behoren werkt.

Back-up

Back-up, altijd handig

Crashes kunnen voorkomen. Wij of onze klanten verwijderen het verkeerde bestandje of maken een verandering waardoor de site niet meer werkt.

Met een goede back-up is de website zo weer online.

Back-up

E-mail notificatie

Back-up probleem? Wanneer er iets met jouw website aan de hand is krijgen wij een e-mail.

Zo kunnen we snel zie of we een nieuwe back-up gaan maken of juist iets gaan herstellen.

Back-up

Geregeld een back-up

Geen tijd om een back-up van je website te maken? Dan regelen wij dat. Wij zorgen er geregeld van jouw website een back-up wordt gemaakt.

Back-up

Volledige back-up

Wat zit er in de volledige back-up? Pagina’s, Thema’s , Gebruikers, berichten, speciale content types (bijvoorbeeld team, geschiedenis, agenda), Instellingen, WordPress database, Media bibliotheek, Widgets, Reacties, Plugins, WordPress Core.

Gewoon alle bestanden en mappen.

Back-up

Individueel bestandherstel

De meeste hosting partijen plaatsen gewoon een back-up terug van een bepaalde tijd. Al je uploads en updates van na dat moment zijn dan verloren. Wij kunnen wij veel specifieker bestanden terug plaatsen.

Back-up

Malware? Oude back-up

Er zijn hosting partijen die geen back-up. Als ze wel een back-up maken enkel van de database of enkel van de dag ervoor. Wat als de server malware bevat? Is het dan niet fijn dat je een van een andere locatie een schone (oudere) versie van je website kan plaatsen? We bewaren oudere back-ups

Security

Blokkeer slechte gebruikers

Houdt slechte gebruikers weg van jouw site. Wanneer ze te vaak foutief inloggen worden ze voor bepaalde tijd op een zwarte lijst geplaatst.

Indien nodig kunnen wij ze weer van die lijst halen

Security

Gebruikers check

Door de tijd heen kunnen er gebruikers zijn die al tijden niet meer actief zijn op de website. Een voormalig redacteur of medewerker bijvoorbeeld. We geven aan welke gebruiker er al ‘tijden’ meer is ingelogd op de website

Security

Sterk wachtwoord

Wij willen dat iedere gebruiker een sterk wachtwoord gebruikt. Niet je naam en geboortedatum of een ander voor de handliggende keuze. Een wachtwoord met veel tekens niet zo logschisch; @dKqQ$%en_3n*.

Dit is de beste mogelijkheid om jouw website te beveiligen. Gebruik desnoods lastpass om hem te onthouden.

Security

404 Detectie

Wanneer een robot jouw website doorzoekt naar zwakheden dan komen er veel 404 fouten. Hij zoekt naar vaak voorkomende pagina titels als shop / site etc. Als jij die pagina niet hebt krijgt de bot een 404 melding. We kunnen snel herkennen dat het niet om een echte bezoeker gaat maar om een bot die zit te vissen.

Security

Blokkeer slechte gebruikers

We geven Brute Force Protectie. We beperken het aantal van foutieve inlogmogelijkheden. Als iemand probeert je wachtwoord te raden, dan wordt hen de toegang tot de site onthouden. Je kan jouw ip-adres doorgeven zodat we jou op de “whitelist” kunnen plaatsen. Hierdoor kan jij vaker een foutief wachtwoord intoetsen.

Premium

Aangepaste Bestandsdetectie

We zijn op de hoogte van aangepaste bestanden. Als iemand het voor elkaar krijgt toegang te krijgen op jouw website dan proberen ze waarschijnlijk om bestanden aan te passen, te verwijderen of toe te voegen. We krijgen wanneer dit gebeurd een e-mail met de wijzigingen en zo kunnen we beoordelen of jouw website is gehacked of niet.

Premium

Cron kick service

Een back-up draait niet vanzelf. Een bezoeker triggered doorgaans de back-up. Als de site niet bezocht wordt er geen back-up gemaakt worden.

We zorgen ervoor dat back-up altijd draait.

Premium

Google authenticatie

Met Google authenticatie kan enkel jij inloggen op jouw account van de website. Jij weet je wachtwoord en inlognaam en op je mobiel verschijnt een verificatie. 

Alleen jij mét je telefoon kunnen inloggen.

Premium

Offsite back-up

Een premium back-up biedt meer. Jou back-up wordt altijd elders opgeslagen. Een veilige plek voor off-site opslag.

Zo zorgen we voor een back-up op twee locaties elders dan jouw webserver.

Premium

Vernieuw je wachtwoord

Het is verstandig om geregeld je wachtwoord aan te passen, maar wanneer doe je dat? We sturen een mailtje wanneer het tijd is je wachtwoord te verniewen. Door je wachtwoord geregeld te vernieuwen wordt het moeilijker om deze te raden. 

We zorgen ervoor dat jij geregeld je wachtwoord aanpast. Zo wordt je site nog veiliger.

Premium

Migreer je website

Wij kunnen makkelijk je bestaande website naar een andere server verplaatsen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld je site lokaal ontwikkelen en pas later verplaatsen naar jouw eigen server.

Premium

Andere domeinnaam?

Stel je veranderd je bedrijfsnaam en je neemt daarbij ook een nieuwe domeinnaam. We verplaatsen je WordPress website naar de nieuwe domeinnaam.

Premium

Ben er even niet

Wijzig jij jouw website 24/7?

Vast niet. Wij zorgen er voor dat we in overleg jouw inloggedeelte niet toegankelijk is buiten bepaalde uren.

Zo kan er ook niet iemand stiekem naar binnen.

Premium

Data verbruik

We kunnen je visueel aangeven wat de meeste ruimte inneemt in je site en op je server.

Als jij meer ruimte wil op de server, laten wij zien waar de grootste bestanden staan.

Premium

Firewall

We plaatsen jouw website achter een firewall. Door de domeinnaam via een andere server te laten gaan zorgen we ervoor daad kwaadwillende afgevangen worden. De regulier bezoeker beland gewoon op jouw website

Premium

Live back-up

Live en direct een back-up in de cloud. Alle aanpassingen worden meteen op een andere locatie opgeslagen. Iedere wijziging wordt 24/7 elders ook opgeslagen.

Zie het als een incremental backup oplossing voor jouw website.

Premium

Live back-up

We scannen je site op malware. Zo ben je er zeker van dat jouw site en online reputatie in orde zijn.

Dit doen we onder andere door een blacklist check.

SEO is echt geen Rocket Science

397.00

Het gaat om aandacht. Heb aandacht voor jouw doelgroep, aandacht voor de structuur van je content en wordt een autoriteit op jouw domein.

Category: Workshop

Gehacked?

Werkt jou site niet naar behoren? Of werkt je site in zijn geheel niet?

Allicht heb je van jouw hostingprovider te horen gekregen dat je site gehacked is. Staat jouw site op een blacklist?

Dan kunnen wij dit voor jou oplossen.

Voor € 497,- euro maken wij jouw website weer schoon en ben jij weer te vinden op het internet. Een Echte life saver!

De beveiliging van de website uitgelegd

In da club

Je kan een firewall als de uitsmijter van jou club. Jouw feestje wordt niet verstoord als er iemand voor jou het verkeerde volk buiten de deur houdt. De firewall bekijkt als het ware naar de intenties van de bezoeker.

Restricted Area

Een bezoeker op jouw feestje kan misschien neuzen in laadjes en kastjes die je liever verborgen houdt. En als iemand zoekt naar wat er zeker niet te vinden is of afgeschermd is dan verwijderd de uitsmijter die persoon. Wel zo handig.

Gatekeeper

Met een website gaat het soms iets geniepiger. Op afstand proberen hackers deurtjes te openen. Deurtjes die misschien wel open staan maar omdat de firewall deze deurtjes ook kent houdt hij ze voor iedereen gesloten.

Bezoek reguleren

Als iedereen begint de duwen tegen een hek valt deze om. Maar wat als je ziet dat er veel bezoekers dezelfde intentie hebben? Ofwel met zijn alleen proberen in te loggen, of code uit proberen te voeren(SQL injecties) ? Alarmbelletjes gaan rinkelen en de firewall houdt het tegen.

Zonder er veel verstand van te hebben van een Distributed Denial of Service (DDoS) of Brute force attack kan je deze wel afvangen en voorkomen.

VIP

Alsof het een gastenlijst betreft komt het juiste publiek op jou feestje. Jij kan bepalen welke ip-adressen (van jouw personeel) toegang hebben tot het wp-admin gedeelte van je wordpress-website.

Besmetting voorkomen

Ransomware en virussen worden soms verspreid via een website. Wat als de firewall nou deze kent en dat voorkmomt? Een firewall kan, door gebruik te maken van zero-day-patches, nog voordat ere en globale oplossing is al een veiligheidslek dichten.

Een bijkomend voordeel van de firewall is dat jouw website wordt gecached. Hierdoor laadt deze sneller.

Veiligheid op jouw eigen pc

Ik raad aan om MalwayreBytes te installeren op al je apparaten. Vier lagen technologie die malware tegen gaan. Voor slimmere detectie. Gespecialiseerde ransomwarebescherming. Eindelijk de beveiliging die jij nodig hebt. Er is een gratis versie waar je handmatig scan mee kan doen maar voor een klein bedrag per jaar is jouw computer zorgeloos en automatisch beschermd.

 • Mulder Deuren en Sloten

  Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, montage of reparaties, Bij Mulder deuren en sloten ben jij aan het juiste adres. Op het gebied van hang en sluitwerk regelt Mulder deuren en sloten alles. Zij leveren en monteren hang en sluitwerk voor uw binnen/buiten (garage-) deuren en ramen.

  Online sinds februari 2017

 • YWCA

  Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, montage of reparaties, Bij Mulder deuren en sloten ben jij aan het juiste adres. Op het gebied van hang en sluitwerk regelt Mulder deuren en sloten alles. Zij leveren en monteren hang en sluitwerk voor uw binnen/buiten (garage-) deuren en ramen.

  Online sinds november 2016

 • Incitamentum

  Incitamentum herbergt een rijke diversiteit aan zienswijzen, gehanteerde methodes en culturele achtergronden. De onderlinge uitdaging is een belangrijke motivatie. Het verschillend naar dingen kijken houdt de discussie scherp; meerdere invalshoeken vullen elkaar aan en maken de analyse compleet. En er wordt gelachen! Incitamentum is voortdurend op zoek naar de energie die vrijkomt als je de drijfveer van mensen écht weet te raken

  Online sinds juni 2016

 • STAX System

  Light STAX is ontwikkeld in opdracht van Bricks2play. Een bijzonder blokje dat compatible is met LEGO. Er zijn twee formaten en het gamma wordt uitgebreid met blokjes met geluid, recorder en andere sensoren.
  Deze websites bevat een Woo Commerce winkel.

  Online sinds juni 2016

 • SpielExperte

  Deze Magento-website is ontwikkeld in samenwerking met CeeZoo in opdracht van Bricks2play. Voor de winkel in Duitsland is ook een online winkel gemaakt. De vormgeving en logo zijn door mij verzorgd.

  Online sinds Oktober 2015

 • Tough Logistics

  Tough Logistics. Is een Engelstalige website gericht op logistieke operaties in moeilijk bereikbare gebieden ten behoeven olie en gas industrie. Het gaat om het oplossen van problemen m.b.t. materialen, vergunningen, afvalverwerking etc.

  Online sinds januari 2015

 • Fysio Veghel

  Bij Fysio Veghel zijn ze van mening dat het van groot belang is dat mensen met klachten goed geïnformeerd zijn. U kunt daarom op die website veel informatie vinden om uw kennis over uw klacht te vergroten. Op hun website staan artikelen, links naar wetenschappelijke studies, boeken, websites, en informatief filmmateriaal. Alle informatie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

  Online sinds oktober 2014

 • Brandtraders

  In opdracht van Bricks2play is deze website ontiwkkeld. Een meertalige website die voor het Business to Business kanaal gebruikt wordt om de diverse merken die gevoerd worden te tonen.

  Update: Eind 2017 is de online winkel van Brandtraders geopend.

 • SpeelGoedNL

  Deze website is in opdracht van SpeelGoedNL door de jaren heen steeds meer aangepast om de klant een goede winkelervaring te geven. De techniek van deze Magento-website is verzorgd door CeeZoo.

 • Woudagames & Education

  Je wilt online een bordspel kopen of een spelclinic boeken? Wouda Games is dé specialist van Noord Nederland op het gebied van het organiseren van spelclinics. Tevens kunt u online bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en buitenspellen kopen. Het spelaanbod bevat alleen educatieve spellen.