visit english version
visit Dutch version

Jacob Hiemstra

“We hebben samengewerkt in het maken van diverse documenten voor de opleiding Autotechniek binnen de Hogeschool Rotterdam. Het resultaat mag er zijn! Ik heb erg plezierig met je gewerkt! Je bent creatief, speelt in op de behoefte van de klant, je bent flexibel en gewoon een leuke gozer om mee te werken! Als ik weer een klus heb, weet ik je te vinden!”

Hogeschool Rotterdam - Onderwijs & Kwaliteit
Jacob Hiemstra

Bas Scholten

“VanBrent (Brent) is een zeer ervaren en klantgerichte organisatie. Brent werkt enorm zorgvuldig en heeft veel aandacht voor de wensen van de klant. Zo luistert hij erg goed naar de behoefte van de klant en heeft zeer goede adviezen en ideeën. De persoonlijke benadering en afstemming heeft mij erg aangesproken. Dit alles heeft geresulteerd in een erg mooi eindproduct.”

Rotterdam Business School
Bas Scholten

Margriet van der Werff

“In het kader van de visitatie van de Opleidingsschool Friesland College – NHL Hogeschool heeft Brent Wouda de vormgeving en druk verzorgd van onze Kritische Zelfreflectie. Het resultaat stemde zeer tevreden, want Brent luisterde goed, begreep wat we nodig hadden, had inzicht in het proces waarin we zaten, kon onze uitgangspunten vertalen in de vormgeving, legde verschillende alternatieven voor, nam zorgen weg over aspecten waar we geen verstand van hadden en zorgde ervoor dat alles stipt op tijd klaar was, terwijl hij ook nog eens bereid was op het laatste moment kleine wijzigingen aan te brengen. Enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit kenmerkten daarbij Brents aanpak. Een prettige en vruchtbare samenwerking, waardoor wij ons konden bezig houden met alles waar we wél verstand van hebben, zoals onderwijs, en docenten opleiden, en kritisch kijken naar ons eigen proces.”

Friesland College
Margriet van der Werff

Sigrid Vermin

“Met Brent samengewerkt aan een Kritische Reflectie van één van onze opleidingen. Zeer vlotte samenwerking met korte lijnen en een héél flexibele opstelling! Mooi resultaat ook!”

Hogeschool Rotterdam - Instituut voor Gezondheidszorg
Sigrid Vermin

Winny van Pelt

“Voor de visitatie van onze Tweedegraads Lerarenopleidingen van Hogeschool Rotterdam hebben we de Kritische Reflecties en Opleidingsprofielen laten vorm geven door Brent Wouda. Zijn ervaring hiermee heeft ook bij gedragen aan de soepele en prettige manier van samenwerken. Brent gaf goede adviezen en heeft oog en oor gehad voor onze wensen. Hij heeft een zeer professionele houding en levert kwaliteit. Zijn inzet heeft zich niet beperkt tot de vormgeving, ook heeft hij een belangrijke redactionele bijdrage geleverd bij alle documenten. Deze kwaliteit maakt Brent extra bijzonder.”

Hogeschool Rotterdam - Instituut voor Lerarenopleidingen
Winny van Pelt

Pieter de Visser

“Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud: dank voor de prettige wijze van dienstverlening en de goede ideeën !”

FysioVeghel
Pieter de Visser

Paul Mersmann

“Als je wilt wat je verwacht, vraag je een uitvoerder. Als je wilt wat je eigenlijk wilt, vraag je Brent”

De Betekenisfabriek
Paul Mersmann

Sander Molendijk

“Als ik mooie en krachtige producten wil neerzetten; VanBrent
Als ik een sparringspartner nodig heb; VanBrent
Als ik iets nieuws wil creeeren; VanBrent
Als ik kwaliteit wil verzekeren; VanBrent

Dat is wel veel en vaak VanBrent toch? Klopt, wij hebben een langdurige samenwerking opgebouwd omdat hij bovenstaande goed beheerst en weet wat ik nodig heb. VanBrent is daarom een meerwaarde voor mijn werk.”

Hogeschool Rotterdam - Instituut voor de Gebouwde Omgeving
Sander Molendijk

Benjamin Bakker

“Als ik een probleem heb of een suggestie dan bel ik hem even op en lost hij het dezelfde dag nog op.  Het persoonlijk contact, de betrokkenheid en het meedenken vind ik erg prettig.

Goed en snel resultaat.”

Talent voor muziek
Benjamin Bakker

Hans van Woerkom

“Brent Wouda heeft een zeer prettige en persoonlijke stijl. Ik heb hem gekozen vanwege zijn betrokkenheid en bijzondere creativiteit. Dat leidde tot verrassende ideeën en een prachtige en originele website, waar ik heel blij mee ben.
Opmerkelijk vond ik zijn grote inzet om er iets moois van te maken. Dat is prima gelukt.”

Tijd voor een verhaal
Hans van Woerkom
Top