De Missie en Visie van Vanbrent

IDEOLOGIE

Waar geloven wij in?

Wie ben jij?

Als ondernemer kom je van alles tegen. Er wordt van alle kanten aan je getrokken. Men vraagt vanuit hun referentie kader. Als jij kan laten zien wie jij echt bent dan weten anderen welke (zorg)vraag jij kan beantwoorden. Jij bent begonnen met een bepaalde overtuiging. Met die drive en mindset weet jij ‘problemen’ op te lossen voor anderen.

  • Wat doe jij om duidelijk te maken waar jij een ander kan ondersteunen?
  • Welke talenten heb jij en breng jij aan de man?

Zorg dat jij je organisatie en haar communicatie in lijn kan brengen met jou identiteit. Ontdek je kracht, je talent en laat ons dit in jouw communicatie tot uiting brengen.

Door je te conformeren aan de huisstijl, regels die we vastleggen, wordt jou communicatie sterker en sterker. Je omgeving ziet wie je bent en wat je doet. Je wordt herkend en krijgt de klant die bij jou past. Wij geloven dat communicatie de sleutel is tot een blijvende relatie. Hoe duidelijke jouw communicatie, hoe duidelijker de verwachtingen en hoe helderder de projecten die jij met je klanten onderneemt.

Wat is mijn potentieel, wat kan ik en wat wil ik?

Wie wil je zijn

visie

Hoe kijken wij naar de wereld?

Je meerwaarde onbenut

Wij zien mensen en organisaties die hun kracht niet voluit benutten. Omdat ze niet beseffen hoeveel potentie ze eigenlijk hebben. Of omdat ze druk ervaren om maar gewoon door te gaan met waar ze mee bezig zijn. En dat vinden we zonde.

Roepen en luisteren

Zoveel van jouw boodschap gaat verloren door beeld en tekst die niet duidelijk is. Het kan zijn dat de definitie die jij gebruikt niet overeenkomt met die van jouw doelgroep. Zo missen jullie elkaar.

Wil jij verschillend en onderscheidend zijn of gewoon duidelijk?

 

Wat willen wij zien?

We willen dat iedereen in zijn of haar kracht mag staan. In werk, in leven, in samenleven. We willen dat jij, jij kan zijn wie jij bent en je niet in bochten hoeft te wringen om anders of ‘gewoon’ te zijn. We zien graag mensen die weten wat hun doel is, hun bestemming. Dat wat zij doen datgene is wat ze willen doen. Zijn wie ze willen zijn. We helpen door te laten zien wie ze willen zijn. Hun eigen denken ondersteunen, hun (aan)voelen voeden en hun wil bekrachtigen.

WIJ WILLEN DAT WAT AANWEZIG IS VERBINDEN

Wij laten zien wie je bent

missie

Wat willen wij betekenen
voor onze klanten?

Wat beloven we aan wie?

Wij helpen jou en je organisatie om jouw identiteit en communicatie vorm te geven. Door jouw communicatie qua vorm, tekst en beeld goed af te stemmen kan jij je duidelijk onderscheiden. Het helpt je bewust communiceren. Het toont jouw meerwaarde.

Jij kan zijn wie je bent, wij helpen je met het uitten ervan.

Wat wil jij betekenen?

unieke kracht

Waarin zijn wij het
'allerbest'?

Beelden maken

Wij zijn goed in het omzetten van jouw verhaal in een beeldend geheel. We zoeken naar wat jij wil. Wat je mooi vindt. We zoeken de vraag achter jouw vraag of behoefte. We kijken mee, scherpen aan. Kritisch zonder oordeel.

Wat past bij jou?

Wij maken de jas die bij je past. Wij helpen je met kleur, vormkeuze en geven je houvast voor jouw communicatie. Wij weten dat duidelijke communicatie jouw mogelijkheden vergroot.

Nog beter

We hebben een netwerk met tekstrschrijvers, trendwatchers, fotografen, onderzoekers, coaches. Dus wanneer je (nog) verder wil, kunnen wij je daarbij helpen.

Door onze jaren ervaring zien wij de balans in tekst en beeld. We weten wat aanspreekt. Een huisstijl houdt je scherp dat wat jij verteld in lijn is met wat je doet en hebt gedaan.

ambitie

Wanneer maken we
onze missie waar?

Jezelf laten zien

Jij mag trots zijn op wie je bent en wat je doet. In je onderneming, je baan en je thuis. We zien graag dat iedereen kan zijn wie ze willen zijn. We willen ze graag ondersteunen. Jij maakt het verschil op jouw manier. Wij geven vorm aan jouw communicatie. Zo kan jij doen waar jij goed in bent en assisteren wij je met het uitten van je boodschap.

Door te laten zien wie jij bent, wat jij wil betekenen voor een ander zorgt ervoor dat de ander jou kan vinden.

Wij willen mensen verbinden

In vraag en antwoord

01 - ik ben brent

Ik ben brent

Wie ben jij?

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
vanbrent-logo-2019