Ik ben Brent Wouda

Mijn eerste website bouwde ik in 1998. Studeerde Multimedia vormgeven, Culturele Maatschappelijke Vorming en ging naar de kunst academi (AKV Sint Joost, Breda). Met een positieve drive maak ik samen met blije mensen prachtige dingen. Alles met een creatieve kwinkslag, een gezonde dosis energie en vrolijkheid die een lach op je gezicht tovert. Een lijn brengen in communicatie is wat ik met volle overgave doe.

Als je niet weet waarheen te gaan, kijk dan om en zie het pad wat je bewandeld hebt. Het zal duidelijk zijn in welke richting je gaat.

brent-wouda

De reis naar eigenheid

Ik wil een creërende inspirerende jongeman zijn die bevlogen machtig mooie dingen maakt met mensen die met eenzelfde positieve energie in het leven staan. Laten we samenwerken.

Welke taal spreek ik?

De taal van jij en ik. De taal van ‘down to earth’. De taal van ‘no shit, sherlock’. Ik stel vragen om te begrijpen wat de vraag achter de vraag is. Ik stel vragen om scherper te krijgen wat jij wil communiceren.

Volg me op instagram

Wat is mijn belofte?

Ik beloof mijn uiterste best te doen om mooie dingen te maken met mensen zoals jij. Mensen met passie voor hun werk. De bevlogenheid die zij ervaren, die energie heb ik ook. Dat merk je al als ik met je in gesprek ga. Die ‘drive’ gebruik ik om jou te helpen.

Neem contact met me op

Wat is mijn waarde?

Ik ben eigen, eerlijk, kritisch en flexibel. Ik heb een creatieve storm in mij die ik aanwend om mee te denken naar waar jij naar toe wil. Ik daag je graag uit om verder en dichterbij jezelf te kijken naar wie je bent wat jij biedt en hoe jij je uit. Ik help je om professioneel en gedegen jouw bedrijfsidentiteit ‘vast te leggen’. Ik ben misschien geen neerlandicus maar heb zeker taalgevoel. Ik heb jarenlang ervaring in vormgeven van rapportages en heb een blik ontwikkeld waardoor ik eigenlijk naast vormgeving ook redactie doe.

Ik maak al 21 jaar websites, heb ervaring met beeld en compositie, storytelling en heb een groot netwerk om datgene te leveren wat jij verlangt op het gebied van communicatie, vormgeving, art-directing, projectmanaging, campagnes en huisstijl ontwikkeling.

Lees meer over Branding

Waar geloof ik in?

Als jij duidelijk bent wie jij bent, wat je doet en beloofd en je communicatie daarop afstemt dan trek jij de klant die bij je past. De klant herkent zich, voelt zich begrepen en vindt direct aansluiting op je verhaal.

Lees mijn ideologie
Koffie maken in het nationaal park

We zijn voortvarend wanneer we delen.