Brent ontzorgt het onderwijs

Scholen stimuleren studenten in het leren. Ik biedt hulp. Zo kan een docent zich richten op het geven en ontwikkelen van onderwijs. Ik help je met de vormgeving en logistiek.

  • Ik faciliteer in het brengen van informatie naar de student
  • Geef vorm aan rapportages, evaluaties, studiegidsen en leermiddelen

Hoe scherp de deadline ook is, ik denk graag mee. Sterker nog, ik bied een oplossing!

onderwijselan-tekst

Korte lijntjes + korte projecttijd

Ik heb korte lijntje met een goede drukker die gespecialiseerd is in drukwerk met kleine oplages die snel geleverd kunnen worden. Zo kan een onderwijsmanager zich (langer) richten op de inhoud met de wetenschap dat alles op tijd afkomt.

Jouw gegevens

Vertel wat jij wil weten.


Waarmee kan ik je helpen?

Vraag maar raak of laat een reactie achterStatistieken

300
producten
stapel documenten
20
formulieren
formulier
36
Factsheets
factsheets
35
Kritische reflecties
kritische reflectie
26
Zelfevaluaties
zelfevaluaties
57
Opleidingsprofielen
audit
16
Rapporten
audit
27
Studiegidsen
informatieboekjes - studiegidsen
6
Macro doelmatigheid
audit
8
Jaarverslagen
jaarverslag
42
Banieren
banieren
13
Brochures
flyers

Studiegidsen

studiegids-2012Studiegidsen dan wel informatieboekjes van de opleiding worden ook al jaren door ons verzorgd. Het piekmoment valt samen met het einde van het schooljaar, daar waar de belasting voor docenten het zwaarst is. Gekeken wordt met de opleidingen naar de benodigde informatie. Het gaat hier vaak om de algemene onderwijs informatie die elk jaar verstrekt wordt aan de student.

Bekijk een studiegids van mwd

Formulieren

formulier-vanbrentOok op het automatiseringsvlak heeft Onderwijselan een track-record. We hebben met de sociale opleidingen van Hogeschool Rotterdam gekeken naar de processen rondom stages. Via een balie werden veel vragen gesteld over formulieren etc. Door de formulieren te digitaliseren en te voorzien van verplichte velden kon het aantal vragen drastisch worden gereduceerd. Studenten hoeven de formulieren niet meer op te vragen. Medewerkers krijgen nu digitaal goed leesbare formulieren binnen. Waar in het verleden formulieren vaak onvolledig en onleesbaar waren is nu de informatiedichtheid vergroot.

Bekijk voorbeeld formulier

Overige producten

Er zijn nog tal van andere onderwijsproducten die we maken:

  • posters
  • nieuwsbrieven (print en online)
  • competentiegidsen
  • toetsplannen
  • scripties
  • banieren
  • flyers

“VanBrent (Brent) is een zeer ervaren en klantgerichte organisatie. Brent werkt enorm zorgvuldig en heeft veel aandacht voor de wensen van de klant. Zo luistert hij erg goed naar de behoefte van de klant en heeft zeer goede adviezen en ideeën. De persoonlijke benadering en afstemming heeft mij erg aangesproken. Dit alles heeft geresulteerd in een erg mooi eindproduct.”

Rotterdam Business School
Bas Scholten
Top