Regie over jouw verhaal

Beelden zeggen meer dan woorden

Welk medium past bij jou?

Ik ben een beeldbouwer. Aan de hand van je onderneming maak ik een scala aan communicatie mogelijkheden. Ik zet de lijnen uit. De afgelopen tijd zijn we meer online gegaan en zoeken we daar ook naar presentatie mogelijkheden. Het delen van je scherm via zoom biedt de mogelijkheid om je te presenteren. Houdt regie over je verhaal.

welk medum past bij jou
Erica Krikke Live Show-low(1)

Live Uitzending

Met Zebra Inspiratie hebben we een live uitzending gemaakt over het onderwijs. Wat doe je als het onderwijs systeem niet bij je past? Waar lopen kinderen en ouders tegenaan en hoe lossen we dit op?

Erica Krikken en haar hoofdgast Frank Ruesink spraken met ouders, kinderen en onderwijsvernieuwers over de uitdagingen van het onderwijs.

Daarnaast was Bruno Rummler (De Friese Troubadour) de geluidstechnicus die ook een lied ten gehore bracht.

Registraties van lezingen

Afgelopen tijd was het opnemen van een lezing de manier om deze te delen met grotere groepen. Variërende onderwerpen; van lezingen tot concerten heb ik geregistreerd. Live regie met meerdere camera’s, beeld in beeld en instart van video tot het toevoegen van titels zijn allemaal mogelijk.

web-nel-helder-lezing

Ik denk in formats.
Wat kan je vertellen, op welke manier?
Hoe maken we anderen nieuwsgierig?

Stap de wereld in

Je hebt jou verhaal duidelijk dan gaan we kijken hoe wij deze in stukjes kunnen aanbieden aan de wereld. Druppelsgewijs, door het op te delen en te verspreiden over diverse media komt jou verhaal naar buiten. Gewoon vertellen die je bent en wat je doet. Laat mensen kennis met je maken. Niet zo zeer om te verkopen maar om te zaaien. Zo weet je aan te haken bij dat wat mensen bezig houdt. Door continuïteit te plannen kan je vooruit werken voor tijden van creatieve droogte. Maar bedenk ook dat als je een evenement hebt dat je in de weken ervoor daar naar toe schrijft en publiceert.

Levenscentrum Saol heeft een stijl waarin we aquarel combineren met fotografie
Levenscentrum Saol
Vrij 21 april 2022 Kees van de Water-low

Beeld, geluid actie!

Je ziet steeds meer podcasts ontstaan. Voordeel ervan is dat men in eigen tijd je verhaal kan horen of zien waardoor ze niet naar je website of sociale media kanaal  hoeven maar in hun eigen vertrouwde omgeving je tegen kunnen komen en naar je luisteren. Voordat je aan de slag gaat met podcasten is het belangrijk om een format te bedenken. Terugkerende rubrieken, mogelijke onderwerpen, gasten en hoe het wordt opgenomen. Daar kunnen we samen naar kijken.

Je kan er ook voor kiezen om je lezing of evenement op te nemen zodat je voor een langere periode content kan delen. Blijf je doelgroep prikkelen. Het is een kwestie van vooruit kijken.

Samen content maken

We doen samen de planning en bedenken wat er voor nodig is om herkenbaar je verhaal te delen. In jouw stijl, jouw beeldtaal, jouw woorden. Aanlevering kan middels een handig formulier die je alle stappen toont om ervoor te zorgen dat jij tekst een een foto aan levert. Dan verander ik het in bruikbare afbeeldingen voor de diverse media platforms waar je onderneming op te vinden is.

Registratie lezing over regressietherapie
Ywca logo over afbeelding
Meet the dutchies event afbeelding