10 Jaar Vanbrent

404-wprosper-de-weg-naar-samen-delen

2009

Ik begon mijn eigen onderneming in 2009 als creatief ontwerper. In de jaren die volgden is het altijd mijn doel geweest om fraaie dingen te maken met bijzondere mensen. Rapporten, websites, tijdschriften en logo’s. Mijn eerste opdracht was een fotoreportage van 25 jaar jubileum Opleiding verpleegkunde.

Volg me op instagram

2011

In mei 2011 begon ik met het plan om in de toekomst vrienden te helpen. Het begon met het idee om een vakantiehuis in Zweden te kopen. Ik werkte diverse scenario’s uit met verschillende financiële onderbouwingen. Van een kleine hut tot een boerderij. Het zou gaan om het delen van tijd en kennis en het bieden van een uitwijkplaats. We ondernamen een wekenlange reis naar Zweden op zoek naar het juiste plekje. Verloor mijn auto in het bos onderweg en ontmoette de man die me mijn eerste kopje koffie schonk.

Door mijn auto achter te laten onder een appelboom, deed me beseffen wat bezit ver weg zou betekenen. Het zou als een last kunnen zijn, iets buiten je eigen bereik. Leerzaam. Vrienden daar vertelden me dat deuren altijd open zouden staan.

Bekijk eerste versie van 't plan

2012

Sinds 2012 verkocht ik onder het label “Modular Buildings” LEGO sets die niet of nauwelijks te krijgen zijn. De webwinkel is door een te kleine voorraad tijdelijk gesloten.

Bezoek de landingspagina

2013

Door de diversiteit aan klanten werd er een splitsing gemaakt in projecten voor MKB en Onderwijs. Het beeld toen was dat onderwijs communicatie verschilt van de werkzaamheden die ik deed voor kleine ondernemers. Onderwijsprojecten werden onder gebracht onder het label 'OnderwijsElan'.

Meer informatie over (onderwijs) communicatie

2015

In de lente van 2015 ben ik naar Oklahoma gegaan en ontmoette de mensen die ik voorheen enkel virtueel kende. Vol inspiratie en energie vond ik een manier om te beginnen met ‘delen’. Ik ontwikkelde wprosper. Een platform om boeken die ik interessant vond te delen. Net als wijze spreuken. Het is een manier om je kennis te delen. Je kon er ook je eigen aanraders en wijsheden delen.

Bezoek de landingspagina

2019

Nu tien jaar na oprichting help ik nog steeds ondernemingen met hun communicatie. Ik help hen om het zakelijke DNA zichtbaar te maken in al hun uitingen. Zo zijn bedrijven herkenbaar en trekken ze altijd de juist klant. Ik leg jouw DNA vast in een Bræntsheets.

Bezoek de portal
vanbrent-logo-2019

2020 Verder met Vanbrent

Vanwege het naderende jubileum retrospectief gekeken naar mijn bedrijfsactiviteiten:

  • ModularBuildings gaat (tijdelijk) sluiten
  • Onderwijeslan label ga ik uitfaseren
  • Wprosper gaat verder op instagram
  • Bræntsheet wordt het portaal voor klanten om hun bedrijfs DNA te bewaren

Volg de ontwikkelingen op instagram

profile image-2