Neem contact met me op

Laten we samenwerken!

Ik zet mooie producten neem voor mooie mensen en merken neer. Dit doe ik door middel van webdesign, huisstijl ontwikkeling en grafisch vormgeving. Ik geef workshops  op het gebied van Marketing , SEO en Typografie. In deze 'Basics Serie' neem ik je aan de hand om alles meteen toe te passen in jouw onderneming.

Ik neem de tijd, kom naar je toe en bespreek uitgebreid wat de mogelijkheden zijn om jouw communicatie online / offline te verbeteren.

“Als jou zakelijke DNA zichtbaar is in al je communicatie, dan trek je altijd de juiste klant aan”

 

71-vanbrent-instagram-2

Neem contact op met Brent
Bel: 06-83987974
Mail: mail@vanbrent.nl

25 - Nieuwschierig

Locatie Rotterdam
Glashaven 16
3011 XJ Rotterdam

74-vanbrent-instagram-5

Locatie Roden
Dorth 16
9301 XJ Roden

44 - Wat is jouw verhaal

Locatie Zaandam
Gunpowder Studio
Kardoes 12
1505 RG Zaandam

Content is King – Marketing

497.00

Een bedrijf had budget om te adverteren en spendeerde dit zonder een aantal zaken van te voren vast te stellen. Het folder materiaal gemaakt, advertenties geplaatst, adwords ingesteld… Het budget verdween zonder gewenst resultaat.

Waar let jij op als je met marketing bezig gaat?

SEO is echt geen Rocket Science

397.00

Het gaat om aandacht. Heb aandacht voor jouw doelgroep, aandacht voor de structuur van je content en wordt een autoriteit op jouw domein.

Services en Zekerheid

1.10

Bijgewerkt: Versie 3.0

Doe waar jij goed in bent, laat mij het onderhoud doet waar jij je doorgaans niet mee bezig houdt. Maak je geen zorgen over die updates door het onderhoudsprogramma wat Vanbrent biedt. Niet alleen zal je site up-to-date zijn. De site krijgt de beveiligingsvoordelen van het altijd uitvoeren van de nieuwste, veiligste versie van WordPress.