Het is de toon die de muziek maakt

Of ik zzp-er ben?

Nee, ik ben ondernemer. De belastingdienst en ik zijn het daarover eens. Je kan bij het rijk inloggen als persoon of als ondernemer. Er zijn geen andere kleuren. Waarom blijft die vraag dan voortdurend langskomen?

Bekijk dit artikel in onderstaande vlog

Wat heb ik aan een label?

Taalbeheersing is het enige vak wat ik niet gehaald heb tijdens mijn opleiding. Ben mogelijk dyslectisch. Nee, ik test het niet, want wat heb ik aan een label. Ben misschien daardoor taalgevoelig?

Ik ben trots op mijn bedrijf; al meer dan tien jaar een eigen bedrijf.

 

wat heb ik aan een label

Je kan bij jezelf te rade gaan. Hoe voelt die term? ZZP. Ageer ik in reactie op ZZP omdat ik onzeker ben? Misschien, maar ik geloof in ‘gedachten zijn krachten’. Daarom richt ik me liever op versterkende gedachten en taal. Ik denk dat het meer ondersteunend werkt als je positieve bewoordingen gebruikt. Zonder personeel klinkt kleinerend en in ondernemen zit beweging. Richting, een koers…

koers bepalen

Koers waarheen?

Is dat wat me drijft? Ik ben altijd onderweg. Ik blijf groeien in al mijn rollen. Als vader, partner en ondernemer.

Zelfs nu de tijd lijkt stil te staan kom ik tijd te kort. Versterk mijn video bewerking skills, ben in mijn tuin bezig en leg me meer en meer toe in het verstevigen van de Brand van een bedrijf. Ik daag mezelf uit en laat mezelf ook uitdagen. Zo werk ik mee aan een online festival.

Uitdaging zoeken

Onder de naam ‘Ontmoetfestival zal ik naast de vormgeving ook een workshop verzorgen. Terwijl ik dit schrijf denk ik aan de prospects die ik wil benaderen. Ja, daar voel ik nog gereserveerdheid. Het ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ zit er ingebakken. Naast een dosis humor betekent dit nog steeds dat ik niet zomaar de boer op ga met mijn verhaal.
Terwijl ik echt wel goed vertellen kan.
Terwijl ik echt geloof in synergie.

Dat je elkaar versterkt als je in goed vertrouwen samen een project aangaat. En terwijl ik met de woorden speel, me voorstel hoe het geven van de workshop zal gaan; vormen zich beelden. Dat inspireert mij weer verder. Zo verzet ik mijn bakens…

Vertrouwen in elkaar

Zo werken we, schaven we, aan een verhaal. Online en offline. De workshop zal trouwens gaan over het neerzetten van je eigen verhaal. Wat doe jij om herkenbaar te zijn?

bakens verzetten

Kom, volg mijn workshop

Ik nodig je uit om met me mee te reizen en ik daag je uit om je eigen merk sterker neer te zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *