De menukaart

We zetten ons neer in een stoel aan een tafel bij een eetgelegenheid in de bossen van Apeldoorn. Een lange dag ligt achter ons. We hebben kunnen proeven van het aanbod van levenscentrum Saol waar ik deel van uit maak. Om de dag af te sluiten gaan we samen nog wat eten. Ik krijg een menu kaart overhandigd en er wordt gevraagd wat ik wil drinken. 

Doe mij maar een Robiño
Een Crodino met een Ginger Ale

Brent Wouda

Keuzes, keuzes, keuzes. 

Ik ben met de auto dus dan wordt het rijtje mogelijkheden korter. 

  • Waar heb ik zin? 
  • Welke smaak?
  • Wat zou er goed gaan met het eten wat ik straks kies?
  • Doen we een voorgerecht?

Vragen vragen vragen…

Ja, alles is maatwerk denk ik dan. Maatwerk. Niets is zo maakbaar als het leven. De dingen die we doen komen voort uit eerder gemaakte keuzes, invloed van ons omgeving en vloeien voort vanuit het pad dat we al bewandeld hebben. Terwijl ik schrijf denk ik aan het wisselen van de koppen in de tekst.

Elke keer kunnen we ons afleiden en vragen we onszelf af; doe ik het goed, kan het beter… Of is dat mijn programmering?

Maar nu, de reden waarom ik over een menukaart schrijf. Het is het voorbeeld dat Ronald van der Heijden me geeft. Wat heb jij op de menukaart staan van je bedrijf? Wat is je aanbod? Welke keuze geef jij de klant? Ik help je ontwerp- en productkeuzes te maken.

Communicatie ondersteuning is beeldbouwen
Je laat zien wat je doet, hoe je het doet en wat een ander er aan heeft.

Brent Wouda

Snacks of verrassing van de chef?

Misschien weet je nog niet wat je wil. Sta je aan het begin van je reis en wil je proeven, of wil je een voorgerecht. OF wil jij je huidige menukaart veranderen?

Wil je een flyer, website, een logo, rapportage, podcast, video, social, een presentatie of een huisstijl? Ze maken in mijn optiek allemaal deel uit van je identiteit en staan eigenlijk niet los van elkaar. Als jij je beeldelementen, je verhaal, je stijl hebt vastgelegd dan kan je het uitwerken naar een specifiek product.

Wanneer je het proces hebt doorlopen en al je ingrediënten kent, kan je de lekkerste producten serveren… Wat staat er op jou menukaart of wil jij een nieuwe? Kijk op het ‘krijtbord’ voor de seizoensspecial of het weekmenu.

Smaakt dit naar meer, neem even contact op

Scroll naar boven