Afgevangen foutieve url

Deze pagina is gemaakt om te laten zien hoe wij omgaan met zoekmachines en bots. De url die ingevuld is gaat naar een bestand of pagina die niet op deze server te vinden is.

afvangen-foutieve-url

1. Geen resultaat?

Of het een typefout is of een kwaadwillende gebruiker. Al de inkomende aanvragen worden gescreend. Bestaat de pagina of het bestand dan wordt deze getoond.

Bad-robot-geen-restultaat

2. Er wordt een mail gestuurd

Iedere keer dat er een bestand of pagina wordt aangevraagd die niet bestaat wordt er een mail gestuurd naar de beheerder.

automatisch-verstuurde-mail

3. Een alternatief wordt gemaakt

We kijken of het bestand of de pagina is verplaatst en maken een 'redirect' aan. Zo kan in het vervolg de juiste pagina getoond worden.

alternatief-wordt-gemaakt

4. Ongewenst wordt doorgestuurd

Wanneer er wordt gezocht naar bestanden die niet bestaan, of getracht wordt bestanden aan te roepen om aan te passen dan worden deze ook gemeld. Deze verwijzen we door naar een pagina als deze. Geen 404 maar een uitleg over hoe wij werken.

ongewenst-wordt-doorgestuurd

Dus: dit is het resultaat

Je bent op deze pagina gekomen omdat er eerder naar deze url is gezocht. Een url die niet bestond en vanaf heden een dit alternatief toont.

bad-robot-redirect -1

Interesse in webservices?

Nu zie je dat het goed is om verkeer op je website te monitoren. Het helpt mensen te vinden wat ze zoeken.

Ben jij geïnteresseerd in de webservices Vanbrent?

We werken wordpress websites bij, maken gebruik van premium plugins, hebben staging oplossingen en bieden indien nodig op firewall oplossingen.

webservices-vanbrent-updates-backups